úterý 12. června 2012

Jsem slabá.


A taky pěkně blbá, blbá a blbá!!
Vždycky si všechno tak pěkně naplánuju a pak to nedodržím. Ráno jsem se zase nenasnídala a místo toho vypila litr černého slazeného čaje, já se za to tak nenávidim!! No ale co, kvůli tomu že jsem zkazila ráno není přece důvod vykašlat se i na odpoledne. takže jsem si připravila nějaké jídlo a pokračuju, nějaká chyba mě nerozhodí.

Sn: černý slazený čaj :/
Sv: nic
Ob: česnečka
Sv: dopíšu
Ve: zeleninový salát (plán)

Jinak holky, v pátek ráno jdu ke kadeřnici na brazilský keratin, mám ty vlasy tak moc ošklivé, tohle je nejspíš moje jediná naděje, tak moc si přeju aby mi to pomohlo, chtěla bych mít krásné, rovné zdravé a lesklé vlasy :D. Zřejmě nesplnitelný sen. Fotku legín samozřejmě dodám, až mi přijdou a jestli mi bude fungovat foťák (objednávala jsem z netu takže na ně stále čekám) a ještě mi má přijít sukně a tílko tak jsem zvědavá. Miluju nákupy a hlavně vyměňování oblečení :D

5 komentářů:

  1. NEvadí, svět se nezboří =) Vyměňuješ někde na aukci, jo?? =))) A jinak mi stejně přijde, že toho papkání moc nemáš.. =)))) Raději bych dala víc jídla a pohyb =)))

    OdpovědětVymazat
  2. prosíím ťa neblbni je tam toho že je sladený :) na raňajky nevadí :) skor by som pridala niečo v hmotnom skupenstve :D :) inak super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten salát vypadá nádherně!

    www.dukanova-dieta.blogspot.cz
    Tlustoprdka

    OdpovědětVymazat
  4. já bych přidala něco k obědu, česnečka mi přijde málo :) a když nejsi zvyklá snídat, tak je těžký pak do sebe naházet pořádnou snídani. Zkus třeba začít snídat jen jogurt či ovoce a popořadě začít navyšovat :)) třeba ti to tak půjde líp.

    Nad tím keratinem jsem taky přemýšlela, vlasy si barvím a pravidelně si je žehlím, takže dost trpí a lámou se mi pak konečky. Přemýšlím, že je zatím zkusím dát do kupy s vitaminy a s maskami na vlasy. Taky bych chtěla mít dlouhé, ale vždycky je musím zkrátit :/ :D

    Ráda bych s tebou spřátelila :)))

    OdpovědětVymazat

Děkuju za Váš komentář :-)