úterý 5. června 2012

Má pravidla :-)

Ahoj holky.

Rozhodla jsem se napsat si takový seznam pravidel, která chci poctivě dodržovat každý den, když to půjde. Jsem ten typ co si musí všechno dopředu naplánovat, abych to dodržela. Sice je pravda, že ikdyž to mám napsané tak je pro mě velký problém to dodržet :-D, ale každopádně to jde mnohem lépe než bez toho.

1. sprchovat se 2x denně! (vždy se sprchuji jenom večer, když se nějak spotím nebo tak, tak i víckrát, ale mám problémy s ranní sprchou a to chci změnit)
2. pravidelně snídat! (když se hned po ránu někam chystám tak se najím, ale jakmila vstanu a mám v plánu být doma, tak se k té snídani těžko dokopávám)
3. 3x denně vypít šálek šalvějového čaje (je sice hnusný, ale pomáhá proti pocení, tak to chci dodržovat, potím se bohužel celkem dost a hodně mi to vadí)
4. každý večer se poctivě odlíčit a ráno vyčistit pleť (když přijdu večer domů tak sem obvykle líná se jít odlíčit a jít si čistit pleť hned ráno? Pro mě nepředstavitelné peklo. Podle toho taky má pleť vypadá, chci jí mít konečně pěknou)
5. lehké večeře! (většinou s tím mám problém, večer jsem do sebe schopná nacpat křupky, brambůrky, kolu a podobné věci a pak si tím kazím postavu i pleť)
6. nejíst bílé pečivo! (to už zvládám :-))
7. každé ráno udělat 50 sedů lehů (uff, to bude snad nejhorší bod pro mě :-))



1 komentář:

Děkuju za Váš komentář :-)